CADO på HL19: Leg er sjovt, vandleg er endnu sjovere

CADO på HL19: Leg er sjovt, vandleg er endnu sjovere

CADO har designet det store legeområdet ved Den blå planet med speciel omtanke for flere aldersgrupper, hensyntagen til miljø og minimal vedligeholdelse.

De fleste mennesker, især børn, elsker at lege med vand. Vand er fascinerende og tiltrækker os alle. Særligt når solen bare skinner en smule. Men når vi tænker på ordet ”leg” – er vi ofte mere tilbøjelige til at tænke på tørre legepladser og helt undervurdere det sjove og de mange fordele ved vandleg.

En vandlegeplads kan skabe mange typer af leg, der hver især fremkalder forskellige interaktioner med vandets mange former og som særligt tilbyder børn vigtige udviklingsmuligheder.

I CADO har vi stort fokus på, at skabe løsninger der gør verdenen sjovere og mere meningsfuld at bevæge sig i og som skaber fysisk og mental balance. I arbejdet med vandlegepladser skaber vi legeområder, som udnytter vandets magi og sikrer maksimal legeværdi og mulighed for læring.

På årets Have og Landskab 2019 fremviser vi flere legeløsninger – blandt andet Den Blå Planet, hvor vi designede og etablerede et stort udendørs lege- og oplevelsesområde med vand og vandleg som hovedtemaet.

Den Blå Planet er en skræddersyet løsning

Vandlegepladser kan indbygges som en del af svømmebassiner og soppebassiner – eller sættes op på egne områder, som det CADO kalder nul-dybde anlæg

Det store legeområde består af et klatreområde, to vandlegepladser og en labyrint. I samarbejde med arkitekten og kunden blev der i designet lagt stor vægt på, at området skulle kunne fungere som en platform til formidling og læring – og til at udforske vandets forunderlige verden. På området kan familier sammen få en større forståelse for vand igennem fysisk aktivitet og samarbejde. Området blev designet med speciel omtanke for flere aldersgrupper, hensyntagen til miljø og minimal vedligeholdelse.

Vandforbrug og genanvendelse

Vandforbruget på mange pladser og i soppebassiner er stort og det kan være meget vand der går til spilde. Men med den rette opbygning kan vi skabe vandlegepladser, der genanvender vandet og som generelt bruger mindre vand end svømmebassiner.

Vandlegepladser kan indbygges som en del af svømmebassiner og soppebassiner – eller sættes op på egne områder, som det vi kalder nul-dybde anlæg. Sidstnævnte er ofte særligt interessante, fordi de ud over sjov og fuld legeværdi for alle (også dem der ikke kan svømme eller sidder i kørestol), er sikre og totalt ufarlige – der behøver ikke engang at være en livredder tilstede.

Mød os på stand F008

Hos Den blå planet blev der i designet lagt stor vægt på, at området skulle kunne fungere som en platform til formidling og læring

Er du også en vandhund? Så kom gerne forbi standen og tal med vores dygtige team af specialister, landskabsarkitekter, ingeniører og designere.

Kan du slet ikke vente, så besøg os på www.cado.dk eller www.vortex-intl.dk.

Du kan også ringe på hovednummeret 70 22 26 28. Vi er klar til at hjælpe og skabe endnu mere leg – med eller uden vand!

Om CADO

CADO forhandler legeredskaber, multibaner, vandleg, udendørs fitness m.m. fra flere af Europas førende producenter. Vi har fokus på at hjælpe kunden fra idé til virkelighed gennem et enestående produktsortiment og rådgivning gennem mange års erfaring i branchen.