CADO: Den eventyrlige legeplads

Den eventyrlige legeplads

Når vi lader fantasien udfolde sig, bliver alt muligt. At leve sig ind i et andet univers er noget børn især er gode til, og deres brug af fantasien bidrager til, at kreativiteten bliver styrket.

En eventyrlig temalegeplads kan forstærke historiefortællingen for børnene og bringe dem ind i et fantastisk univers, hvor prinser og prinsesser, riddere og drager, fabeldyr, og hekse lever. Igennem leg og bevægelse på legepladsen bliver deres fantasi og motorik stimuleret og udviklet.

CADO er den eneste danske distributør af det tyske agentur Spielart. De har i over 25 år været på forkant med design, udvikling og fremstilling af eventyrlige legeredskaber og rekreative legeområder for alle aldersgrupper. Produkterne er lavet i robinietræ og eg, og er bygget af Spielarts dygtige snedkere og træskulptører, der sørger for at give træet det eventyrlige udseende. Intet er umuligt når det kommer til design! Vi kan ud fra kundens ønske, skabe en hel unik legeplads med sjove former, farver og udskårne figurer, hvor det kun er fantasien der sætter grænser.

Limpopoland i Knuthenborg Safaripark

I vores designløsning til Knuthenborg Safaripark skabte vi en temalegeplads i autentisk afrikansk stil med materialer i sten og træ. Legepladsen rummer et hav af udfordringer, legeværdier og detaljer, der fører børnene ind i Limpopolands spændende verden, og lader fantasien få frit løb. Her kan de klatre i edderkoppens spundne net imellem termitboerne, svinge sig som Tarzan, krydse hængebroen, spille for landsbyen på Zulutrommen, eller forsøge at krydse den giftige jord på balancebanen.

“Hvis jeg skal sige det selv, så er legepladsen blevet både unik og spektakulær, fyldt med spændende udfordringer og muligheder. Det skyldes det gode samarbejde, vi har haft med CADO. De har i den grad formået at leve sig ind i vores kultur, udtryk og vision og leveret en legeplads, der kan give vores mange unge gæster en kompromisløs afrikansk legeoplevelse for alle sanser. ” fortæller Christoffer Knuth, der er ejer af Knuthenborg.

Kreativitet i børnehøjde

Vigtigheden af at bevare det indre kreative barn og implementere det i designprocessen er noget vi i CADO vægter højt, når vi skal skabe et miljø, der danner optimale rammer for børnenes leg. Vi ser legepladsen som et rum, der bidrager til børns udvikling og læring gennem bevægelse, leg og forståelse. Med vores erfaring og unikke sans for kreativitet, søger vi at skabe et ideelt lege- og bevægelsesmiljø til små eventyrer og opdagelsesrejsende.

Mød os på stand F008 og vind billetter til Knuthenborg Safaripark

Vi præsenterer flere forskellige legeløsninger på årets Have & Landskab. Du vil blandt andet kunne opleve det 5 meter høje ”heksens hus”, der med sine fugle på taget og koste langs rækværket er et finurligt bud på det traditionelle legehus.

Er du også interesseret i fantasifulde temalegepladser, der kan tilpasses til ethvert eventyr? Så kom gerne forbi vores stand og tal med vores dygtige team af specialister, landskabsarkitekter, og designere.

Du kan også udfylde vores flyer, som du finder på vores stand, og få et lod i konkurrencen om 5 billetter til Knuthenborg Safaripark.

Besøg og på www.cado.dk eller ring på vores hovednummer 70 22 26 28. Vi er klar til at hjælpe og skabe endnu flere eventyr med leg og bevægelse!

Om CADO

CADO forhandler legeredskaber, multibaner, vandleg, udendørs fitness m.m. fra flere af Europas førende producenter. Vi har fokus på at hjælpe kunden fra idé til virkelighed gennem et enestående produktsortiment og rådgivning gennem mange års erfaring i branchen.