Stemas på Have & Landskab for at vise noget der ikke skal ses

Stemas på Have & Landskab for at vise noget der ikke skal ses

Mulighed for – måske – at se Himoinsa-generator med NATO-camouflage mellem Weidemann-læssere og Ammann-komprimeringsgrej

Salgskoordinator Casper Rasmussen har hentet Himoinsa-generatoren i NATO-camouflage ud i det åbne, hvor den er nemmere at spotte, end i grønne omgivelser. Modellen hedder HYA 3-5 M5. Maskinen er dieseldrevet med el-start, har to udtag på hver 230 V og yder en effekt på 4,4 kW.

Maskinfirmaet Stemas bryder med de kendte normer for at udstille maskiner, når der rigges til på standen på Have & Landskab 2019 i Slagelse fra den 28. til den 30. august. Normalt handler en udstilling om at vise produkter frem bedst muligt. Blandt maskineriet, som Stemas viser frem i Slagelse, er en, der slet ikke skal ses.

”En uges tid før Have & Landskab deltager vi i FMI Industridag i Ballerup. Det er Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelses store, årlige åbent hus-arrangement, hvor Forsvarets medarbejdere kan mødes med udstillere med relevant materiel. Her præsenterer vi en Himoinsa-generator, som er iklædt NATO-camouflage, så den falder ind i de grønne omgivelser. Vi håber naturligvis, at militærfolkene alligevel får øje på den. Himoinsa er blandt verdens førende producenter af generatorer”, siger salgsdirektør Robert Kjærgaard hos Stemas.

De små maskiner

Den camouflerede Himoinsa-generator tager turen fra Ballerup til Slagelse og gemmer sig blandt andre mere synlige artsfæller og mellem et bredt udvalg af Weidemann-læssemaskiner og komprimeringsmateriel fra Ammann.

”Have & Landskab har i årenes løb været en fantastisk messe for Stemas. Den er de små maskiners udstilling, hvor vi virkelig har lejlighed til at målrette udvalget skarpt mod nogle helt konkrete målgrupper. Når vi læsser biler og trailere til Slagelse, bliver det med tanke på specielt brolæggere, anlægsgartnere, boligselskaber og kommuner. Foruden maskinerne, tager vi også en del udstyr med, som også passer til de brancher, der besøger Have & Landskab”, siger Robert Kjærgaard.

Weidemann og Ammann

Foruden de spanske Himoinsa-generatorer, er Stemas dansk importør og forhandler af Weidemann-læssemaskiner. De tyske minilæssere rangerer højt på hitlisten blandt både have- og landskabsfolket, i landbruget, hos boligselskaber, i materielgårde og såvel i industri- som byggesektoren.

Det brede modeludvalg spænder fra maskiner på godt 1600 kg til næsten 11 tons.  Blandt de helt store Weidemann-sællerter er 1160 eHoftrac, som med ren batteridrift virkelig kæler for miljøet.

Også den schweizisk baserede Ammann Group spænder vidt, når det kommer til komprimeringsmateriel. Produktprogrammet rækker fra små stampere via både små og store pladevibratorer til råjordskompaktorer, tromler og valsetog. I Slagelse satser Stemas naturligvis på det mindre grej, som henvender sig til brolæggere, anlægsgartnere og kommuner.

Stemas udstiller på stand A326 på Maskinmarken.