Spring op på nyheden fra amerikanske Hustler

Spring op på nyheden fra amerikanske Hustler

M
Modsat de fleste zeroturn-maskiner står man op på den nye Hustler Super S. Dette giver hen hidtil uset fleksibilitet.

Den nye Hustler Super S har intet sæde, men en affjedret platform, så føreren hurtigt kan springe af og på.

Der er tale om en nyudvikling i rækken af Hustler ZeroTurn græsslåmaskiner. For i modsætning til alle de andre modeller, hvor man sidder behageligt, så står man op på den nye, kompakte maskine.

“På de fleste af vores maskiner sidder man jo komfortabelt ned. Men flere og flere har behov for at være mere fleksible under klipningen. Hvis man eksempelvis ofte har brug for at stå af for at fjerne forhindringer, såsom flasker, legetøj og nedfaldne grene, samt åbne låger eller køre på skråninger, så er den nye Hustler Super S helt sikkert spændende,” fortæller direktør i ZTR, Torben Nielsen..

Derudover har den nye maskine den fordel, at den har en ultra-kompakt opbygning, som gør, at den fylder minimalt på en trailer eller ved opbevaring.

Hustler er blevet en stor succes i Danmark, bl.a. på grund af det høje lønniveau, som gør, at græsklipning skal forgå hurtigt og effektivt for at være en lønsom forretning for en anlægsgartner.

Op til 15 kilometer i timen

Hustler Super S findes i forskellige bredder og med forskelligt udkast, men ifølge Anders Skovholm, Salgs- & Marketingchef i ZTR, så vil den danske importør fokusere på en udgave med en klippebredde på 122 cm med tre knive og bagudkast (48″ RD). I Danmark elsker vi nemlig bagudkast, fordi det ikke kaster det afklippede græs ud på stier, bygninger og parkerede biler, ligesom en sideudkaster gør. På samme tid har klipperen med bagudkast langt større kapacitet end BIO- og multiklippere, for der er virkelig lukket effektivt op, så store mængder græs kan komme bagud i helt fuld bredde.

Derudover vil den nye Hustler være udstyret med en Kawasaki FX691V-motor med to cylindre og 22 hk. Klippehøjden er fra 3,8 – 14 cm (1.5″- 5.5″), og endelig har den opretstående bruger muligheden for at dreje håndtaget i bund og nå op på hele 15 kilometer i timen.

God til danske forhold

I Danmark får Hustler Super S en klippebredde på 122 cm med tre knive og bagudkast (48″ RD). I Danmark elsker vi nemlig bagudkast, fordi det ikke kaster det afklippede græs ud på stier, bygninger og parkerede biler.

ZTR ApS har stor succes som importør af Hustler og der er ifølge direktør Torben Nielsen flere grunde til succesen.

“Det skyldes nok primært det klima, vi har herhjemme. Og hertil kommer også det relativt høje lønniveau i Danmark, som gør at græsklipning skal forgå hurtigt og effektivt for at være en lønsom forretning for en anlægsgartner, siger han og tilføjer: “Det er lige præcis den hurtige hastighed og høje effektivitet i alle græstyper, som har gjort, at netop zeroturn-plæneklipperne har vundet så stort indpas i den danske maskinpark.”

Den nye Hustler Super S er klar og vil blive præsenteret officielt på udstillingen Have og Landskab ’19 på stand A375.

Se mere på ZTRs udstillerprofil HER.