Langt flere madmuligheder på HL19

Maden er blevet spredt ud over hele Have & Landskab!

Der er kommet solide spisesteder flere steder på udstillingsarealerne (KLIK FOR STØRRE BILLEDE)

Det er krævende at være på udstilling og på én enkelt dag blive opdateret på alle branchens nyheder.

Derfor har Have & Landskab valgt at placere madboder og kaffeboder ud over hele udstillingsarealet, så gæsterne nu kan få stillet deres sult, når det passer dem – uanset om de har lyst til pølse af jægerskudt kronhjort, pitabrød, braiseret okse, pandekager, fiskefrikadeller eller bare dagens ret fra buffeten i kroen, som selvfølgelig stadig står klar.

Skandinaviens største fagudstilling for den grønne branche samarbejder nemlig med KaffeKlubbenRebel FoodPræstegården i Jyderup. og Event Eksperten til årets udstilling, og der er en grund til de usædvanligt mange tilbud i år, forklarer udstillingsleder Dina Overgaard.

”Maden har virkelig været et indsatsområde i år. Vi har arbejdet målrettet på at skabe flere muligheder og mere fleksibilitet. Vi vil gerne undgå at alle samles i kroen omkring frokosttid, så vi har hyret flere dygtige restauratører ind og fordelt dem ud på udstillingsarealerne. Målet er selvfølgelig at undgå køer og give folk mulighed for at få stillet sulten, præcis når de har lyst,” siger Dina Overgaard

De mange nye leverandører kommer til at tilbyde et imponerende udvalg af retter til de sultne festivalgæster.

For den morgenfriske vil Kaffeklubben endda tilbyde rundstykker og kaffe og vil udover deres kaffevogne være at finde rundt på pladsen på deres mobile kaffeknallert, som man kan råbe an, hvis kaffetrangen skulle melde sig. Det plejer ikke at være tilfældet på udstillingen, hvor man normalt skal være tanket op hjemmefra, hvis man ankommer tidligt.

”Igen et tydeligt tegn på, at der virkelig vil blive kræset for de grønne fagfolk til årets Have & Landskab,” lover udstillingslederen.

Du kan læse mere om menuerne HER.

Er du en virksomhed eller en kommune som ønsker at bestille samlet og ønsker en faktura, send os en mail med jeres bestilling på sekretariat@haveoglandskab.dk