De små bliver de store hos Scantruck på HL19

De små bliver de store hos Scantruck på Have & Landskab

Salgschef Claus Bjerregaard er klar til at sætte kursen mod Slagelse til tre grønne messedage med både gule, røde og orange maskiner.

Klar til tre grønne messedage i Slagelse med både gule, røde og orange maskiner

”Vi er meget bevidste om, at vi hverken skal til dyrskue eller entreprenørmesse. Derfor kommer vi med mange, men særligt udvalgte maskiner til Have & Landskab. Udstillingen er den grønne branches helt store fagmesse, og det skal naturligvis kunne ses på varerne. Derfor bliver de små de store i Slagelse, og vi blander både gult, rødt og orange ind i den grønne messe”.

Salgschef Claus Bjerregaard og hans kolleger hos Scantruck A/S satser på igen at møde ganske mange både nuværende og potentielle kunder, som ikke ofrer tid på hverken landbrugsmessen Agromek, dyrskuerne eller entreprenørudstillingen E&H. Anlægsgartnere og anlægsfolk kigger i andre retninger, når de skal se nyt på maskinfronten.

”Have & Landskab er jo netop specialiseret for ikke mindst anlægsgartnere, som derfor ikke behøver tage på Agromek for at se en masse maskiner, som alligevel ikke er relevante for dem. Mange kan naturligvis finde mening i at besøge E&H i Herning hvert tredje år, men det er trods alt mest det store grej, der er i fokus. Derfor glæder vi os hver gang til at tage imod på Scantruck-standen i Slagelse. Have & Landskab er et sted, hvor vi naturligt skal være, og det har da også udviklet sig til en tradition for Scantruck at være med”, siger Claus Bjerregaard.

Scantruck-folkene har naturligvis slutsedler med til Slagelse. En af dem, der benyttede sig af det på Have & Landskab i 2017 var direktør Claus Hansen fra CH Udlejning Fyn, som på messen købte en ny Manitou MT835. Her flankeres han af Scantrucks Otto Madsen (til venstre) og Michael Lehnshøj.

Fire mærker i vigtige roller

Fire maskinmærker får vigtige roller at spille på den 300 kvadratmeter store Scantruck-stand på de tre grønne messedage fra den 28. til 30. august. De to store importmærker Manitou og Komatsu byder begge på mange muligheder også for mindre maskiner. Komatsu både med gule mini- og midigravemaskiner samt mindre læssemaskiner. Manitou med røde teleskoplæssere i mange størrelser til håndtering af tunge materialer.

Ikke mindst Scantrucks to mærker i mindre læssemaskiner kommer til at gøre opmærksom på sig selv i Slagelse. Tyske Weycors brede program spænder helt fra cirka 2 tons maskiner til den største på 15 tons. Hvis en anlægsgartner eller brolægger har behov for endnu mindre grej, hedder løsningen hos Scantruck en amerikansk Mustang, hvor udvalget i knækstyrede minilæssere går fra AL106 på 1744 kg til AL708 på små fem tons.

Mød Scantruck A/S på stand A094 på Maskinmarken.