Reesink Turfcare præsenterer to nye produktprogrammer, der leverer løsninger til bedre græspleje

GreenTek rammerne her monteret på en Toro 3400 TriFlex, med dybdeskærer-modulet installeret.

Nordic Plow og Thatch-Away fra GreenTek

(Hent fotos i høj opløsning og den oprindelige pressemeddelelse HER)

Reesink Turfcare DK A/S, leverandør af maskiner og udstyr til innovativ og professionel græspleje, tilføjer denne sommer to nye produkter til produktkataloget til de danske anlæg. Danmarks greenkeepere og groundsmen kan glæde sig til at kunne løse opgaver lettere og smartere!

Opsamling efter luftning

Nordic Plow introducerer en nytænkende løsning til at opsamle propper der efterlades på overfladen efter luftning. Hvor de eksisterende løsninger generelt er enten hårde ved overfladen eller er tidskrævende, har Nordic Plow udviklet en særlig opsamler, der let monteres bag på Toro bestselleren ProCore 648 og nænsomt skraber propper op samtidig med prikningen. Nordic Plow er designet med en særlig skraber, der både er nænsom ved græsset og leverer en ren opsamling. Den har som standard flydende kantplader, som følger greenen og fjerner propper på selv ondulerede overflader; en justerbar skraberkant, der kan låses eller flyde frit; samt børster, som efterlader en god finish. Nordic Plow har og den fordel, at den, i modsætning til andre lignende produkter, kan klappes op, hvis man ikke bruger den.

De 9 moduler er alle designet til at give greenen det skarpeste look

”Nordic Plow er et rigtigt godt alternativ til opsamling, efter at man har taget propper op,” fortæller Jeppe Krogh Kristensen, Salgs- og Produktspecialist i Reesink Turfcare DK. ”Med Nordic Plow samler man propper op i én arbejdsgang, hvorved man sparer mandskab og unødvendig kørsel på en sårbar overflade.”

Fleksible løsninger til alle kendte fabrikater

Ligeledes i denne sommer har Reesink Turfcare tilført distributionen af produkterne fra GreenTek, med bl.a. det kendte Thatch-Away system.

”Alle greenkeepere ønsker at have greens, der får golfspillerne til at juble” forklarer GreenTek salgschef Mike Stott. ”Med brugen af vertikalskærerkassetten fra Thatch-Away SUPA systemet fra GreenTek kan man opnå de ønskede resultater. Tungstenstippede knive, der skærer og opsamler filt effektivt, efterlader en glat, ren overflade med en smukt plejet struktur, der giver en perfekt hastighed på din green.”

Thatch-Away SUPA systemet er ikke blot markedets mest effektive løsning til at fjerne filt. Har man hele systemet med alle ni kassetter, kan alle opgaver i forbindelse med pleje af greens nemlig klares fra en enkelt triplex maskine. Reesink Turfcare kan levere det unikke modulopbyggede system fra Greentek til de kendte maskinmærker fra Toro, John Deere eller Jacobsen.

”Det er simpelthen den mest logiske løsning til pleje af greens, at udføre arbejdet med en enkelt triplex greensklipper. Du skal bare bruge et enkelt sæt GreenTek rammer, der for i øvrigt passer på ALLE de populære triplex. Så kan du nemt og fleksibelt montere et af de 9 forskellige kassetter til pleje af greens: Dybdevertikalskærere, Vertikalskærere, Groomere, Spikere, Slicers, Dybdeslicers, Roterende børster, Topdressing børster, og Greensruller. Så kan du sælge dine gamle, nu unødvendige maskiner, imens din favorit triplex klarer hele arbejdet,” fortæller Mike Stott.

Ploven fra Nordic Plow her monteret på en Toro ProCore 648.

Reesink Turfcare ser med de nye produkter på hylderne frem til at demonstrere produkterne fra Nordic Plow og Greentek til de danske anlæg.

Infoboks:

Er du nysgerrig omkring de nye produkter fra Reesink Turfcare? Så kontakt Produktspecialist Golf Jeppe Krogh Kristensen på +45 4016 9200 eller jeppe.krogh@reesinkturfcare.dk for at høre mere.

Det er allerede nu muligt at bestille en demonstration af både Nordic Plow og GreenTek modulerne!