BRDR. HOLST SØRENSEN MELDER KLAR

G2200E – den første elektriske minilæsser fra GIANT.

BRDR. HOLST SØRENSEN MELDER KLAR TIL HL19

Brdr. Holst Sørensen stiller med skarpt program til årets fire dyrskuer, inden der rundes af på Have & Landskab. Der præsenteres et spændende program der blandt andet består af en elektrisk læssemaskine og en ny importvare.

Det trænede øje vil kunne se at GIANT minilæsserne har fået nye navne. GIANT G4500, som vil være til stede på mange af dyrskuerne, lyder måske ikke som et traditionelt GIANT navn. I G4500 står ”G”’et for GIANT og 4500 for maskinens egenvægt i kilo.  Der er flere maskiner på vej med nyt navn, nemlig G3500, og den for nyligt introducerede G2200E – den første elektriske minilæsser fra GIANT.

Udover minilæssere fra GIANT præsenterer Brdr. Holst Sørensen desuden Merlo teleskoplæssere der tilbyder høj løftekapacitet i mange meters højde. Den mindste af modellerne, kompakt 27.6, har en løftekapacitet på 2700 kg. med en teleskoparm der løfter 6 meter. Den anmelderroste TurboFarmer 42.7, der bl.a. er kendt fra PowerGear, vil også være at finde på dyrskuerne. Maskinen løfter 4200 kg. og har teleskoparm der løfter i 7 meters højde. Kato-IHI minigraverne, det tidligere IHI, har fået en fantastisk start på 2019, og vil naturligvis også være til stedet på standene. Orsi slagleklippere præsenteres også.

Siloking Selfline 500+

Elektrisk læssemaskine og ny import           

I foråret kunne man for første gang hos Brdr. Holst Sørensen se nærmere på den nye elektriske minilæsser fra Hollandske GIANT. G2200E hedder den, og findes som standard og X-TRA model. X-TRA modellen har lavere løftetårn og dermed mere løftekraft. Der er ikke kun kommet nyheder fra GIANT hos Brdr. Holst Sørensen. I foråret er Siloking fodermikservogne blevet tilføjet til import-programmet. Til at stå for salget af disse, er Frank Johansen ansat.

”Det er helt exceptionelt at vi har mulighed for at vise den første elektriske GIANT frem på Roskilde dyrskue, ligesom vi får den første selvkørende fodermixervogn fra Siloking hjem til Det Sønderjyske Fællesdyrskue.” – lyder det fra servicechef hos Brdr. Holst Sørensen, Willi Jønsson.

Sæsonen starter til Det Sønderjyske Fællesdyrskue, hvorefter det weekenden efter er Roskilde Dyrskue. Midt i juni er vi klar til Det Fynske Dyrskue, hvorefter det i starten af juli er Landsskuet i Herning der står for døren. Stolte traditioner skal bestå ved Ribe dyrskue, inden sæsonen sluttes af på Have & Landskab.

Udover Danmark deltages også ved flere messer i Sverige.