Sundhedsbussen kommer til Have & Landskab

PensionDanmarks rådgivningsbus har allerede kørt landet tyndt med rådgivning omkring pension og sundhed. og torsdag den 29. august 2019 vil den være at finde på Have & Landskab hele dagen med tests og rådgivning.

Sundhedsbussen kommer til Have & Landskab

Det kan være hårdt arbejde at være fagmand i den grønne branche.

Derfor handler det om at passe på sig selv, og det er grunden til, at Have & Landskab har inviteret PensionsDanmarks rådgivningsbus – den såkaldte Sundhedsbus – som vil være på plads hele torsdagen den 29. august under HL19.

Her kan du få målt din krops reelle alder, en såkaldt Body Age-test, få direkte råd om sundhed og høre om mulighederne i den sundhedsordning, som PensionDanmark står for og som grønne medarbejdere er dækket af, hvis de f.eks. arbejder på Danske Anlægsgartneres og 3Fs overenskomst.

Sundhedsbussen er ikke til at tage fejl af. Den er 12 meter lang, vejer 12 ton og har 340 hestekræfter og vil være klar til at tage imod Have & Landskabs gæster fra morgenstunden.