Ét år til HL19

Per Buchhave fra planteskolen Danplanex A/S var aldrig i tvivl om, at de skulle deltage på Have & Landskab ’19
KUN ÉT ÅR ENDNU

I dag er der præcist ét år til, at Have & Landskab igen byder den grønne branche velkommen. Det kan føles som langt ude i fremtiden, men alligevel har mere end 50 virksomheder købt en stand allerede nu. En af dem er planteskolen Danplanex A/S, hvor direktør Per Buchhave traf beslutningen om at købe en stand på HL19, så snart de havde deltaget på Have & Landskab for første gang i 2017.

”Det var simpelthen en af de allerbedste messer vi har deltaget i. Der var utroligt mange potentielle kunder og mange engagerede mennesker indenfor den grønne branche, så vi var slet ikke i tvivl om, at vi ville være på plads igen til næste udstilling for at vise nyheder og spændende måder at sammensætte planter og bredden i de produkter vi kan levere. Desuden ville vi jo også gerne selv vælge vores placering, og det er jo lettere, når man er tidligt ude,” pointerer Per Buchhave.

I det hele taget har planteskolerne denne gang været ekstra hurtigt ude for at bestille stande. Det begynder altså at trække op til en ekstraordinær udgave af Skandinaviens største fagmesse for den grønne branche.