Have & Landskab kører HL19 i stilling med ny bestyrelse

Der er ingen tid til at hvile på laurbærrene for den grønne branches samlingspunkt, Have & Landskab. Udstillingen slog i 2017 alle rekorder med 11.259 besøgende og 278 udstillere, men den succes skal nu føres videre til næste udstilling, der løber af stablen 28. til 30. august 2019.

 

Den udfordring er man heldigvis godt rustet til, mener Slotsgartner og Adjungeret Professor, Palle Kristoffersen, der netop har sagt ja til en tredje tørn som bestyrelsesformand for Have & Landskab.

”Vi har et gennemprøvet og succesfuldt koncept og nogle unikke arealer, hvor der fint er plads til flere udstillere. Nu går vi i gang med at se på, hvad vi kan forbedre og udvikle, og her har vi allerede kig på en nyindretning af udstillingsområdet, bl.a. med åbne torvemiljøer på de forskellige udstillingsområder og en differentiering af standstørrelse, så de passer bedre til de forskellige virksomhedstyper. Og så er det ikke en hemmelighed, at vi vil arbejde hårdt for at få endnu flere fra Jylland med, hvor jeg mener, at vi har et stort uforløst potentiale,” lyder det fra Palle Kristoffersen.

Ny bestyrelse skal videreføre succesen
Ligesom Palle Kristoffersen er også Niels Kirkegaard, direktør i GMR Maskiner og formand for Maskinleverandørernes sektion for Vej, Park & Anlæg klar til en tredje tørn i bestyrelsen. De sidste to arrangører af udstillingen – Danske Anlægsgartnere og Danske Planteskoler – stiller dog med nye ansigter til bestyrelsen, men gamle kendinge i branchen. Det drejer sig om direktør i Danske Anlægsgartnere, Michael Petersen, og planteskoleejer Joel Klerk. De erstatter tidligere bestyrelsesmedlemmer, advokat Stephan Falsner og planteskoleejer Lars Strarup, og begge ser frem til det kommende samarbejde.

”Jeg kender Have & Landskab godt, både som mangeårig udstiller men også fra min løbende dialog med Lars Strarup og Danske Planteskolers bestyrelse. Derfor glæder jeg mig meget til at komme i gang med arbejdet. Sidste år var vi jo med i det storstilede buskplantningsprojekt, som bliver skægt at følge fra år til år, og ikke mindst kan jeg love, at parken med planter igen bliver en frodig oplevelse næste år,” fortæller Joel Klerk.

Hos Danske Anlægsgartnere ser direktør Michael Petersen frem til at kunne præsentere sine medlemsvirksomheder for den bedst mulige udgave af Have & Landskab.
”Vi har en del medlemmer, der udstiller, men først og fremmest er vores kollegaer jo repræsenteret som besøgende. Det er anlægsgartnerne, som efterspørger det væld af maskiner, produkter og løsninger, som Have & Landskab præsenterer. Derfor glæder jeg mig også til at arbejde sammen med bestyrelsen om at føre succesen videre og sikre, at Have & Landskab fortsat er den største udstilling med det højeste faglige niveau i den grønne branche,” lyder det fra Michael Petersen.

Have & Landskab ´19 finder igen sted på arealerne ved ZBC Selandia i Slagelse og som altid fra onsdag til fredag i den sidste uge i august. Ligesom i 2017 vil det være med udstillingsleder Dina Overgaard ved roret. Hun forventer, at standsalget vil blive skudt i gang i starten af sommeren og tilføjer med et glimt i øjet:
”Men derfor kan man jo altid give os et ring før, hvis man ikke kan vente.”

For yderligere information, kontakt:
Have & Landskabs formand, adjungeret professor og slotsgartner Palle Kristoffersen på telefon 26198007.
Have & Landskabs udstillingsleder, Dina Overgaard på telefon 53603830 eller på mail dina@haveoglandskab.dk

Hent Pressemeddelelse – Have Landskab kører HL19 i stilling med ny bestyrelse