604 fagfolk besøgte Fagligt Forum på HL17

Travlhed foran Fagligt Forum på udstillingens sidste dag

604 fagfolk besøgte Fagligt Forum på HL17

Der var travlhed i de to lokaler, hvor Fagligt Forum denne gang blev afholdt. I alt var der 604 besøgende fordelt på de 31 faglige oplæg, hvilket giver lidt over 19 gæster pr. oplæg. Den opbakning er Have & Landskabs bestyrelsesformand, slotsgartner og adjungeret professor Palle Kristoffersen, både glad for og stolt af, og han mener, at konceptet i år har fundet sin rette størrelse.

“Det er jo en rigtig god andel af det samlede antal besøgende, som vælger at lægge vejen forbi Fagligt Forum. I 2015 prøvede vi at starte det under små kår, og i år har vi så skruet op til den nuværende størrelse, som jeg synes fungerer rigtigt godt. Så jeg tror, at vi har fundet niveauet og det skal hverken være større eller mindre,” lyder det fra Palle Kristoffersen.

Selvom Fagligt Forum altså var en ubetinget succes i år, har Palle Kristoffersen alligevel nogle forslag til ændringer frem mod næste udstilling i 2019:

“Der er ingen tvivl om, at emnerne i år orienterede sig

Ph.D. Marie Schnell på vej fra sit foredrag på Fagligt Forum til buskprojektet

meget mod den gartneriske del af faget. Så jeg kunne godt forestille mig, at vi skal have mere fat i maskinsiden og metoderne ved næste omgang af Fagligt Forum.”