11.259 fagfolk gjorde jubilæumsudstilling til den mest besøgte Have & Landskab nogensinde

11.259 fagfolk gjorde jubilæumsudstilling til den mest besøgte Have & Landskab nogensinde

Masser af folk på Maskinmarken

Spørg alle, der har været på årets Have & Landskab og de vil fortælle dig, at stemningen var fantastisk. Men ikke nok med det. Igen i år stod rekorderne for fald.

Allerede ved åbningen af den 25-års jubilæumsudstilling i Slagelse stod rekordmange 278 udstillere klar til at tage imod hele branchen, og sent fredag viste den endelige optælling desuden, at flere grønne fagfolk end nogensinde før havde valgt at lægge vejen forbi Selandias arealer nord for Slagelse.

Gæster i planteskolernes område Parken

I alt blev 11.259 besøgende således registreret ved indgangen, og det er 430 mere end den hidtidige publikumsrekord fra 2015, hvor Have & Landskab tog imod 10.829 gæster. Fordelt på de enkelte dage var der 2.896 besøgende onsdag, 4.930 om torsdagen og 3.433 i dag.

De rekordhøje besøgstal er en stor, positiv overraskelse, lyder det fra Have & Landskabs bestyrelsesformand, slotsgartner og adjungeret professor Palle Kristoffersen:

“Og det er jo særligt imponerende, når man tænker på, at det var decideret dårligt vejr i to dagene. Heldigvis sluttede vi jo med høj sol og altså også igen i år med rekord i antal udstillere og besøgende. Men jeg synes, at det er endnu mere vigtigt at fastslå, at det også har været den bedste Have & Landskab nogensinde. Stemningen og humøret var fantastisk uanset hvor man spurgte hen. Så jeg må bare konkludere, at vi er meget, meget glade,” lyder det fra Palle Kristoffersen.

Udsigt over Maskinmarken på HL17

Og den vurdering er han ikke alene om. Hos inventarproducenten Urban Elements kan partner Simon Rosendal heller ikke få armene ned over årets udstilling Bl.a. fordi hans firmas E-Bænken løb med Publikumsprisen og titlen som “Årets bænk”.

Jordbrugsteknolog Katja Peterhänsel stemte på E-Bænken og vandt et gavekort på 5000 kr til Urban Elements

“Jeg kunne jo gå ud og købe 500 annoncer, og vi ville aldrig komme tæt på den profilering, som vi har fået på Have & Landskab. Desuden er det de helt rigtige folk, som vi har været i snak med hernede, og jeg synes, at hele setuppet er enormt godt tilrettelagt. Stor ros hele vejen rundt,” lyder det fra Simon Rosendal.

Mens de sidste udstillere efterhånden har pakket sammen og mørket falder over udstillingsarealet vil vi bare sige tusind tak for i år og på gensyn i 2019!