Omnistadium multibane – lige som at være på et rigtigt stadium

På Have og Landskab messen præsenterer Virklund Sport den flotte Omnistadium multibane, hvis robuste konstruktion og design giver en følelse af at være på et rigtig stadium.

Konstruktionen er baseret på design af velkendte fodboldstadions, og udover fodbold er banen også velegnet til andre boldspil, såsom basketball og volleyball. Omnistadium er modulopbygget. Som et resultat af den modulære opbygning og de forskellige væghøjder, kan Omnistadium konstrueres i forskellige dimensioner efter ønske.

Høj kvalitet

Omnistadium er bevis på, at støjgener ved multibaner kan reduceres til et minimum. Dette realiseres ved en meget stiv gitterkonstruktion med ekstra vibrationsisolatorer og hule stål stolper. Det, at multibanen er så støjsvag, gør at den er optimal til byområder med tæt bebyggelse eller til opstilling i skolegårde. Den robuste konstruktion og kvaliteten af de anvendte materialer sikrer, at Omnistadium kun kræver minimal vedligeholdelse. Desuden gives der en garanti på ikke mindre end 21 år på Omnistadium som bevis for dens holdbarhed!

Multifunktionel
Afhængigt af den valgte model, kan Omnistadium være brugbar for flere idrætsgrene, låses af om aftenen, eller være åben hele året rundt. De anvendte materialer og konstruktionen sikrer fuld rebound, og garanterer optimale forhold for idrætsudøvere. Fodbold, basketball, volleyball, håndbold, tennis eller badminton, alt er muligt med Omnistadium.

Omnistadium er TÜV certificeret. Et TÜV certifikat, er et tysk certifikat, der bekræfter, at et produkt overholder givne TÜV kvalitets- og sikkerhedsstandarder. I forbindelse med Omnistadium er det normen DIN EN 15312/A1:2010.