Stama Trucks med vendbart førersæde på Stand A162

GMR Maskiner har udviklet en Stama Mini Truck og Stama Maxi Truck med vendbart førersæde og valgfri kørselsretning. Føreren kan altså vælge at have ladet foran sig eller bag sig

 

Førerpladsen er vendbar, så føreren kan vælge om ladet skal være foran eller bagved under kørslen, hvilket giver optimalt udsyn og komfortable fører- og arbejdsforhold. Stama Mini Trucks og Stama Maxi Trucks manøvredygtighed og kompakte mål er bibeholdt.

Stama Maxi Truck med vendbar førerplads for valgfri kørselsretning har elektrisk 4 WD.

Det er hele førerpladsen med sæde, rat, betjeningsfunktioner og bøjle, der kan drejes 180 grader, hvorved maskinen skifter kørselsretning. Under nogle arbejdsfunktioner er det er fordel af kunne se lasten foran sig, mens det ved andre er en fordel at have det fulde udsyn foran maskinen ved kørsel.

Stama Multi Load kaldes en ny model fra Stama med lav læssehøjde og hydraulisk drejelad.

Stama Multi Load er en videreudvikling af den gamle Multitruck og HTF Minilast. Multi Load er opbygget med helt nyt design, lav læssehøjde med hydraulisk drejelad, ny affjedring af hjulaksler for høj førerkomfort ved både transport og arbejde. Multi Load fås med enkelt eller dobbelt sæde, samt et stort sæde og kan leveres med førerkabine med varme og døre.

Stama EVO er oprindeligt en HTF-model, der nu kommer som Stama med større motoreffekt og nye affjedrede hjulaksler for høj førerkomfort ved både transport og arbejde.

 

Ny GMR-Stensballe El-klipper for montering på EL-drevene redskabsbærere. GMR-Stensballes rotorklipper program vil fremover kunne fås såvel med elmotorer som med hydraulik motorer, så den også er tilpasset redskabsbærer, der kommer med elektrisk drift i stedet for hydraulisk PTO. GMR viser på H.A. Fogs stand en TE 1500 på Nimos elektrisk redskabsbærer. Der kan leveres flere forskellige løsninger med enten en motor og remdrift eller motor for hver kniv magen til den løsning, som findes hydraulisk i dag.

Ny GMR-Nesbo variable i serien fra 1300 – 2000 mm for kompakt traktorer og redskabsbærer. Sneplov serien er opbygget med let udskiftelige fjedreblokke for skæret i samme design som LK-serien, der er en stor succes til mindre redskabsbærer og kompakte traktorer.

 

Her kan du hente den fulde pressemeddelelse Reversibel Stama