Kom forbi og prøv Elverdals pumptrack og deltag i konkurrence

Kom forbi og prøv Elverdals pumptrack og deltag i konkurrence

Se og prøv Elverdals populære pumptrackbane til BMX, skateboards og løbehjul – et redskab der er oplagt at installere i parker og byrum.

Kom og besøg Elverdal på Have & Landskab og få del i de gode tilbud ved Elverdals store lagersalg over en friskbrygget barista-kaffe. Der er desuden mulighed for at se og prøve Elverdals populære pumptrackbane til BMX, skateboards og løbehjul – et redskab der er oplagt at installere i parker og byrum.

Sidst men ikke mindst er der mulighed for at deltage i konkurrencen om 3 flasker naturvin. Du skal blot registrere dig ved standen, så er du automatisk med. Vinderne trækkes alle dage kl. 12.00 og 14.00.

 

Elverdal holder til i området for sport, leg og fritid ved stand nr. F007