Kärcher spænder masser af power på ryggen

Kärcher spænder masser af power på ryggen

Det nye store batteri Bp 2400 Adv til at spænde på ryggen har masser af 50 volt-power til en hel dag med redskabet i brug

Nyt batteri til en hel driftsdag præsenteres på Have & Landskab sammen med ny hækkeklipper og trimmer

Spændingen stiger ikke blot op til, men også under Have & Landskab. I hvert fald hos Kärcher, som på den grønne fagmesse præsenterer helt nye elementer i den 50 volt batteri-satsning, som fabrikken lancerede for godt og vel et års tid siden. Dengang var meldingen, at Kärcher ville være ”one-stop-shop” til vej- og parksektoren med kraftige batteridrevne værktøjer som motorsav og løvblæser. Nu lancerer Kärcher et rygbårent batteri, som klarer en hel arbejdsdag med kontinuerlig arbejde.

”Vi satser på at differentiere Kärcher i forhold til andre producenter på lang driftstid og ultrakort ladetid. Afhængig af batteritype er 20 til 30 minutter tilstrækkeligt til at fuldlade et batteri. Så det klare man i kaffepausen, hvorefter der er masser af strøm igen. Det nye store batteri Bp 2400 Adv til at spænde på ryggen skal have længere lade tid. Op til 255 minutter. Til gengæld er der så masser af 50 volt-power til en hel dag med redskabet i brug”, fortæller salgschef Flemming Christensen hos Kärcher i Danmark.

Han ser store muligheder for den kraftige backpack til både Kärcher-løvblæseren og til de to nye i familien, hækkeklipperen og trimmeren.

Mindre belastning

”Det er en kolossal aflastning for brugerens håndled og arme. Selve redskabet vejer jo ikke alverden, hvorimod et stort batteri kan være tungt. Med det store batteri flytter vi vægten om på ryggen, og det giver en bedre ergonomi og en stærkt formindsket belastning af håndled og hånd”, siger Flemming Christensen.

Dermed øger Kärcher mulighederne yderligere for professionelle brugere af en række værktøjer. De nye 50 volt-batterier er testet og blåstemplet til held at måle sig med benzindrevne redskaber. Samtidig har det eldrevne grej fordele med mindre støj, færre rystelser og en langt bedre driftsøkonomi.

Der er en god forklaring på, at Kärcher har valgt 50 volt-teknolog. Dels giver det den nødvendige kraft til effektive og professionelle redskaber. Dels holder det sig under 60 volt-grænsen, hvor forskellige ekstra sikkerhedsforanstaltninger kommer i spil.

Mere kraft og mindre varme

Med højere spænding arbejdes der med lavere strømstyrke. Det sikrer mere kraft til redskaberne, mindre varmeudvikling i batterierne og dermed længere holdbarhed.

”De fleste redskabsproducenter holder sig til 36 vold. Ved at gå op på 50 volt kan vi få den kraft og styrke, som vi mener, de professionelle brugere har behov for. Driftsøkonomien på vores batteridrevne redskaber er langt bedre end på benzindrevne, fordi opladningen er billigere end benzin. Og vi får det bedste forhold mellem økonomi og præstation for alle typer af redskaber”, siger salgschef Flemming Christensen.

Mød Kärcher A/S på stand A358.