John Deere 8900A PrecisionCut fairway-klipper på HL17

John Deere 8900A PrecisionCut fairway-klipper kombinerer højere ydeevne med en flottere finish. Det er den seneste tilføjelse til John Deeres prisvindende A-modelserie af fairway-, rough-, trim- og områdeklippere.

 

Med 8900A PrecisionCut klipper, der er den bredeste John Deere fairway-klipper til dato, kan brugerne nu maksimere både produktivitet og klippekvalitet, samtidig med at de har mere kontrol over, hvordan maskinen klipper.

8900A tilbyder et valg mellem 66 eller 76 cm brede klippeenheder, begge med en diameter på 18 cm, som giver en samlet klippebredde på 2,9 m eller 3,3 m), samtidig med at de følger underlagets konturer på fremragende vis. Begge enheder fås med vertikalskærer (ekstraudstyr) for at give øget alsidighed og bekvemmelighed.

Klippeenhederne (66 cm) kan fås i versioner med 5, 8 eller 10 knivblade med Fairway Tender Conditioner (groomer)-enheder og bagrullebørster som ekstraudstyr for yderligere at øge klippeydelsen. De større (76 cm) klippeenheder har 4 eller 8 knivblade og muliggør højere ydeevne. Finjustering udføres nemt på begge disse enheder takket være det smarte SpeedLink system, som er velafprøvet på John Deeres eksisterende udvalg af fairway-klippere.

Kom og se John Deere 8900A PrecisionCut fairway-klipper på Have & Landskab – du finder os på stand A154

Læse pressemeddelelsen John Deere 8900A PrecisionCut fairway-klipper

John Deere 8900A PrecisionCut fairway-klipper