Elektrisk redskabsbærer løb med Maskinleverandørernes Innovationspris 2017

Slagelses borgmester Stén Knuth sammen med vinderen af Maskinleverandørernes Innovationspris 2017 – H.A. Fog AS – med deres elektriske redskabsbærer.

Elektrisk redskabsbærer løb med Maskinleverandørernes Innovationspris 2017!

En ægte verdensnyhed fik førstepladsen i den nyindstiftede Maskinleverandørernes Innovationspris på Have & Landskab. Det var således folkene fra H.A. Fog A/S, der kunne træde frem og modtage blomster, champagne og håndtryk fra Slagelses borgmester Stén Knuth for deres elektriske redskabsbærer Nimos Posi-Trac med el-drevne redskaber i et stærkt felt af innovative maskinnyheder.

Direktør i H.A. Fog A/S, Karsten Fog, er forståeligt glad for prisen.

”Nu er vi et firma, som er 60 år gammelt, og jeg er lige blevet drillet med, at vi er blevet noget gråhårede. Så at det netop er en pris for innovation, som vi løber med, betyder enormt meget,” siger Karsten Fog og pointerer, at den elektriske redskabsbærer vitterligt også har fortjent titlen som verdensnyhed.

Reesink Turfcares rotorklipper løb med 2. pladsen i Maskinleverandørernes Innovationspris

Den betragtning giver Klaus Nissen, direktør i Dansk Maskinhandlerforening, Karsten Fog ret i.

”Det er jo en eldreven redskabsbærer, som rent faktisk kan køre på batterier. Og med dét mener jeg, at tidligere skulle den slags maskiner nærmest lades op hvert femte minut, hvorefter de kunne køre i en halv time. Men her kan det rent faktisk lade sig gøre at køre en hel arbejdsdag på én batteripakke. Det er reel innovation,” lyder det fra Klaus Nissen, som er sikker på, at konceptet med ”Maskinleverandørernes Innovationspris” er kommet for at blive.

”Det hele er jo gået over al forventning og der har været rigtig meget opmærksomhed og interesse om idéen, så det kommer vi til at gøre igen. Ikke mindst fordi det har været oprigtigt svært at indsnævre feltet til netop de tre, som løb med priserne i dag,” forklarer han.

HAKO Danmarks cityfejemaskine fik 3. pladsen ved Maskinleverandørernes Innovationspris.

Rotorklipper og fejemaskine med på podiet

Foruden H.A. Fogs elektriske redskabsbærer havde ekspertudvalget bag Innovationsprisen også valgt at belønne Reesink Turfcare og Hako Danmark med hhv. 2. og 3. pladsen. Reesink Turfcare for deres Toro Timecutter HD MyRide Z-Turn rotorklipper, der især blev lovprist for sin ergonomi og ensartede klipning, mens Hako Danmarks 3. plads kom i hus med deres cityfejemaskine Hako City Master 2200, som udmærker sig med både sin hastighed, miljøvenlighed og sikkerhed.

Stort tillykke herfra til vinderne og alle de andre firma-, Danmarks- og Verdensnyheder, som i år dystede om Maskinleverandørernes Innovationspris!

Hent billeder fra prisoverrækkelsen og af vinderne ved deres maskiner her.