Dyrk uden at grave og få stor viden om jordbrug på stand B004

Mød Karoline Nolsø Aaen fra Permakulturhaven til Have & Landskab 2017 på Champosts stand B004 torsdag den 31. august og fredag den 1. september.

Mød Karoline Nolsø Aaen til Have og Landskab 2017

Karoline ejer Permakulturhaven, og sammen med hendes mand Tycho bor de på Friland, Djursland. Her praktiserer de selvforsyning og bæredygtig livsstil, som skal opleves for at forstå. De afholder kurser, temadage og foredrag om bl.a. bæredygtigt havebrug, livsstil, haveteknikker og regenerering. Karoline har en baggrund som biolog, med speciale i økologi og jordprocesser.

Karoline bliver en del af Champost teamet den 31. august og den 1. september 2017
Ad flere gange har Henrik Goul fra Champost besøgt Karoline og Tycho. Med hendes store viden om jordbrug og permakultur, fik han ideen til at drage nytte af hendes viden på Have og Landskab. ”Vi er rigtig glade for, at Karoline har lyst til at komme med til messen og dele ud af sine erfaringer. Vi tror, at mange af de besøgende kan blive inspireret af hendes metoder og anvende dem i deres arbejde. ” fortæller Henrik Goul.

Se Karolines video om hendes deltagelse.  https://youtu.be/F27FKbf_9fc

På messen deler hun ud af sin viden om:

  • At dyrke uden at grave
  • Hvordan du opbygger jordens struktur og frugtbarhed
  • Hvordan du får en permanent rodstruktur
  • Teknikker som minimerer arbejdsbyrden, men øger høsten
  • Kredsløbstanken fra haveskala til landbrugsskala
  • Design af skovhavens træer, buske og grøntsager

At dyrke uden at grave – Hvorfor Champost og permakultur?

Ved et foredrag hos Champost blev Henrik inspireret af Karoline, og efterfølgende blev det til flere besøg på Friland. Henrik Goul fortæller: ”Som jordproducent er det ret sjovt at møde teknikker, hvor man kan dyrke uden at grave. I Permakulturhaven har de anvendt vores jordforbedring til dyrkning af mange forskellige grøntsager”.
På champost.dk kan du se flere videoer, hvor Karoline viser tips og tricks til, hvordan hun minimerer arbejdsbyrden og øger frugtbarheden uden at grave.

Organisk jord til kommuner, kirkegårde og Fru Hansen
På standen hos Champost kan du få fingrene i firmaets møglækre jord samt belægningsmaterialer til haver og parker. Champost rådgiver gerne om, hvordan du kan anvende deres organiske jord til dine opgaver inden for det grønne område. Hele sortimentet af jord er 100 % organisk gødet og fri for kunstige tilsætningsstoffer. Mange af landets kommuner anvender i dag Champost for at minimere brugen af kunstgødning, spare gødning og arbejdstimer, idet brugen af Jordforbedring minimerer ukrudt markant.

Besøg Champost på stand nr.: B004