Prisvindende Yanmar traktor – Se den på HL17

Prisvindende Yanmar traktor er kommet til Danmark

Mød en ny, revolutionerende og prisvindende kompakttraktor! Yanmar har skabt en hidtil uset kombination af flot design, høj førerkomfort og minimalt effekttab fra motor til hjul pga. en nyskabende i-HMT transmission. Serien er nu klar til levering i Danmark og kan blandt andet ses på MI’s stand på Have & Landskab i Slagelse sidst på sommeren.

Første eksemplar er solgt på Fyn
Tidligere på året blev den første YT3 traktor i Danmark leveret til en kunde på Fyn. Interessen for Yanmar YT3-serien er stor og importøren MI glæder sig til at vise maskinen frem og give en prøvetur på årets Have & Landskab udstilling i Slagelse fra 30. august til 1. september.

Her kan du se mere om MI

Hent pressemeddelelsen Prisvindende Yanmar traktor-nyhed er kommet til Danmark