Hvem mangler?

Hvem mangler?!

 

Allerede nu har Have & Landskab ’17 linet hele 225 virksomheder op til de tre dages fagudstilling i sensommeren. Men for at sikre at ingen bliver glemt, spørger udstillingen nu de grønne fagfolk til råds:

Hvem vil du gerne se udstille på Have & Landskab?

Alle der svarer deltager i lodtrækningen om et godt måltid mad og en fadøl til sig selv og fem kollegaer på udstillingen. Konkurrencen kører frem til 1. juni, hvor man på Have & Landskabs facebookside skal tagger en person fra et firma eller en organisation, som ikke er på listen, men helt sikkert burde være repræsenteret på den grønne branches største fagudstilling.

Og vi kan godt afsløre, at maden bliver exceptionel i år.

Link til udstillerlisten: www.haveoglandskab.dk/udstillere/

Hent pressemeddelelsen her, Minipressemeddelelse om lille konkurrence

Hent foto her, Madeksempel