Sorring Maskinhandel

Import og salg af Avant Minilæssere og redskaber

Stand
Maskinmarken A283
Branche
Belægning, Flis & Jordbehandling, Håndværk, Maskiner, konstruktion & byggeri, Maskiner, vedligehold, Skovudstyr
Hjemmeside
avant.dk

Sorring Maskinhandel udstiller på HL'19

Med en minilæsser fra Avant kan du klare opgaver som gravning, planering, kultivering, græsklipning, hækkeklipning, flishugning, fejning, snerydning og meget mere, blot ved at skifte mellem forskellige redskaber.
Vi har egne serviceteknikere, som med deres ''rullende værksted'' leverer serviceeftersyn og reparationer på højt niveau, uanset hvor i landet du befinder dig.

Kom forbi vores stand og se de mange redskabsmuligheder og hør hvordan de kan gøre DIN arbejdsdag lettere og sjovere!

Løvsuger fra Avant

Med sin ophængte sugeslange er løvsugeren fra Avant særdeles anvendelig på steder, hvor pladsen er trang. Da sugeslangen er ophængt, slæber den ikke hen over blomster mv., hvilket gør arbejdet betydeligt lettere. Løvsugeren er nem at tømme, let at transportere og har en meget stor sugeevne - vælges 8” slange, kan granafdækning suges direkte fra gravstederne på kirkegården. Løvsugeren har indbygget støvcyklon, derfor bruges støvpose kun i sjældne tilfælde.

Græsklipper 1200 med opsamler fra Avant

Med den nye Avant græsklipper 1200 med opsamler, er det let at slå plænen og samle afklippet græs op. Takket være redskabets store sugekraft er det også muligt at indsamle blade fra plænen. Bioklip-knivene skærer græs, blade mv. i små stykker, som samles til en kompakt bunke i opsamlingsboksen og kan anvendes til kompostering. Opsamlerens kapacitet er 210 liter, ideel til mellemstore arealer. Det er meget let at tømme opsamleren: Åbn låget, løft klipperen op fra jorden med minilæsserens bom og vip klipperen forover, så affaldet falder ud.

Stennedlægger fra Avant

Avants professionelle hydrauliske stennedlægningsfræser er det perfekte redskab til forberedelse af ny græsplæne. Stennedlæggeren fræser jorden, begraver eventuelle sten og andre genstande ned til 160 mm dybde i én eneste arbejdsgang. Dermed er det øverste lag jord fræset og klar til såning. Ved at kombinere stennedlæggeren med Avants såkasse, bliver det næsten ikke nemmere at anlægge en ny græsplæne.

Hækkeklipper fra Avant

Hækkeklipperen fra Avant kan bruges til at klippe læhegn, hække og op til 4,5 cm tykke grene. På redskabet er monteret en hydraulisk cylinder, som sørger for at hækkeklipperen kan klippe både vandret og lodret. Hækkeklipperen er også meget anvendelig til at rette grene langs alléerne på f.eks. boligforeningens område. Redskabet har behov for fire hydrauliske udtag på minilæsseren.