Solarlight – BEGA

Giver dig mulighed for at skabe morgendagens belysningsløsninger i dag

Stand
Torvet D059
Branche
Inventar & møbler, Outdoor & Byrum
Hjemmeside
solarlight.dk

Solarlight – BEGA udstiller på HL'19

BEGA har i mere end 60 år udviklet og produceret førsteklasses armaturer til f.eks. Det offentlige rum, Uddannelse, Hjemmet, Sundhed, Sport og Kontor. Solar Light har eneforhandling af BEGA i Danmark. Vi står klar til at hjælpe med udvælgelse og projektering af opgaver, hvor BEGA produkterne gør en forskel og kan være med til at forædle dit projekt. Vores lyseksperter sikrer, at den rigtige belysning ender på det rigtige sted, uanset om belysningen skal installeres indendørs eller udendørs.

Link: bega.com/en/

Bymiljøer

BYMILJØ Belysningens kvalitet, energiforbrug og evne til at skabe tryghed og stemning spiller en stor rolle her. Understøt anlæggets design med en flot belysning, der giver en visuel oplevelse – og som giver mennesker overblik og tryghed på alle tidspunkter af døgnet.

OMRÅDELYS Lys gør en forskel for sundhed og velvære og skal designes med omhu, så der er optimale betingelser for et effektivt arbejdsmiljø på kontorer eller læring på institutioner. Den gode belysning af gang- og fællesarealer gør det samtidigt nemmere at orientere sig.

HAVELANDSKABER Lys skaber muligheder for spændende udendørsområder med belysning på f.eks. træer eller gårdhave. Løsningen skal være robust, idet den skal kunne fungere upåklageligt i det omskiftelige danske klima – uanset om det regner, stormer eller er hård frost.

FACADEBELYSNING En god belysning af facaden skaber en stemning omkring bygningen, der bidrager til en positiv opfattelse af den virksomhed, skole eller det hospital, der er bag murene. Den gode facadebelysning får design, funktionalitet og robusthed til at gå op i en højere enhed.