HL’19 highlights

græsset er altid grønnere på Have & Landskab

HL19 highlights

Fremtidens torv – Fagligt Forum – Publikumsprisen – Aktivitetsområder – Demonstrationsplantning

Vi prøver hele tiden at gøre Have & Landskab bedre – både for udstillere og besøgende. Det gælder også HL19, hvor der vil være flere aktiviteter og faglige tiltag end nogensinde før.

 

Fremtidens Torv

En markant nyhed på Have & Landskab ´19 bliver Fremtidens Torv. De præcise rammer er ved at blive udarbejdet, men konceptet er, at en række udstille vil arbejde sammen om at skabe et fælles udstillingsrum, som fremviser et væld af de løsninger og produkter, som kommer til at blive en del af Danmarks udearealer i de kommende år – det hele samlet i et landskabsarkitektonisk sammenhængdende “Fremtidens Torv”, der forhåbentlig vil inspirere til både dialog, debat, samarbejde og videreudvikling af produkter og løsninger.

 

Fagligt Forum

Fagligt Forum er blevet en fast bestanddel ved Have & Landskab. Her kan fagfolk blive klædt på ved fokuserede mini-kurser af eksperter indenfor alle dele af faget – fra trailerkørsel over plejeplaner på kirkegårde til succesfulde udbud. Programmet for Fagligt Forum i 2019 ligger ikke fast endnu.

 

Publikumsprisen

Ved HL17 introducerede vi Have & Landskabs Publikumspris, hvor udstillingens gæster kårede vinderen indenfor en given produktkategori. I 2017 handlede Publikumsprisen om at finde “Årets bænk” (se alle de deltagende bænke her), som E-Bænken fra Urban Elements endte med at vinde (læs om vinderbænken her). Prisen vil blive uddelt ved hver udstilling fremover, men det er endnu ikke besluttet, hvilket  produkt eller grønne løsning bliver publikumsprisen 2019.

 

Aktivitetsområder

Have & Landskab er blevet større! Vi har fået flere arealer til rådighed og er ved at udarbejde et stort aktivitesområde. De præcise aktiviteter er endnu ikke fastlagt.

 

Demonstrationsplantning

Et permanent demonstrationsanlæg med 16 forskellige buskbeplantninger med et væld af arter, varierende plantetæthed, størrelser og med og uden bunddække er blevet etableret på Have & Landskabs arealer. Målet er at give fagfolk inspiration og tung, faglig viden, når de arbejder med buskplantninger. Husk at lægge vejen forbi og se, hvordan det storstilede buskprojekt har udviklet sig (læs mere om projektet her).