Rip Tompkins – Arbejdspositionering i træer

Fredag d. 30/08 '19 kl. 14:00 — 15:30

Er du træklatrer, bestiller, gartner eller trænørd, så inviteres du af Dansk Træplejeforening i samarbejder med sine nordiske søster-forældreforeninger til en dag med live klatring og to gode foredrag.

Vi har arrangeret, at Rip Tompkins er rejst hertil fra USA for at fortælle os om hverdagen for en træklatrer, og hvordan du optimerer din sikkerhed i højden og din effektivitet gennem placering af ankerpunkter og arbejdspositionering.

 

 

 

Er du træklatrer og er en del af EACs (European Arboriculture Counsil) uddannelsesprogram som ETW certificeret træplejer optjener du, ved at deltage på workshoppen, 4 timer ud af krævede 30 timers uddannelse for hvert 3. år, at kunne opnå recertificering. Workshoppen er åben for alle. Registrering til Workshoppen sker på stedet.

Rip Tompkins er certificeret ISA Tree worker og arbejder med Abor Master, som laver undervisning for arborister, og han blev i 1996 Verdensmester i træklatring. Siden har han været involveret i klatremesterskaber VM, EM og lokale TCC, herunder at være hoveddommer ved VM Særligt Rips arbejde med at instruere og afholde workshops om sikkerhed i træer har sat standarder for arbejdet i træer. I 2018 modtog Rip ISA´s -International Society of Arboriculture – Alex L. Shigo Award for Excellence in Arboricultural Education.

Her sker det

Dansk Træplejeforening

Stand
E050
Område
Skoven

Læs mere om udstilleren