Bliv udstiller

På tre dage kan du møde mere end 10.000 fagfolk

Kære udstiller

Det er igen tid til at afholde Have&Landskab. Nye initiativer og aktiviteter kommer til at ske på HL17, så følg med her på hjemmesiden. Vi vil som på tidligere udstillinger arbejde hårdt for at give dig og din virksomhed den bedst mulige oplevelse på Have & Landskab.

Har du stadig svært ved at beslutte dig?

Se nærmere på besøgsstatistikken. De cirka 11000 gæster i 2015 kom fra henholdvis kommuner, boligselskaber, landskabsarkitekter, entreprenører, kirkegårdsleder, graver, maskinstationer, anlægsgartnere, idræts. og sportsanlæg, golfbaner, skoventreprenører og skovdyrkere mfl. Flere end 30 % af alle Have & Landskabs gæster er fra ledelsesniveauet.

Stand, pris og tilmelding

Standsalg og standplacering kan forhåndserserveres her, den endelige aftale og placering bekræftes af og i samarbejde med udstillingslederen. Dina Overgaard, som kan kontaktes på tlf. 53603830, 96966060 eller e-mail dina@haveoglandskab.dk 

Sektioner og moduler

Udstillingsområdet er områdeopdelt, man kan stå på Maskinmarken, på Strøget, i Parken, på Torvet, i Skoven, under Sport-, Leg og Læring, samt i Laden. Hver område er opdelt i nummererede moduler.  Alle moduler har 5 meter facade, men har forskellige dybder.

  • Maskinmarken  – 15 m dyb.
  • Strøget – 5 m dyb
  • Parken – 10 m dyb.
  • Torvet – 5 m dyb.
  • Skoven – 5 og 10 m dyb
  • Sport, Leg og Læring – 5 m dyb

Pris og produkt

Det første modul koster 17.000 kr. og ekstramoduler koster 7.700 kr. Standlejen inkluderer uendeligt antal gæstekort og 230V strømtilslutning. Ved køb af stand til HL17 accepteres samtidig vores betingelser Læs her.

 

Vi glæder os til at høre fra dig!