For udstillere

Praktiske oplysninger til udstillere på Have&Landskab'17

Hvis du allerede er tilmeldt Have&Landskab 

Det glæder os meget at du/I har valgt at deltage på HL17 og sammen skal vi skabe en super udstilling for de mange besøgende.

 

Har du tjekket din profil ?

På Se udstillere finder du præsentationen af din virksomhed. Er den som du ønsker ? Og har du fortalt dine kunder og potentielle samarbejdspartner om hvorfor de skal besøge din stand ?  Brug vejledningen som du tidligere har modtaget og kontakt os hvis der opstår problemer.

Har du husket at bruge banner og logo ?

Vi ønsker alle at Have&Landskab’17 bliver velbesøgt. I fællesskab skal vi fortælle omverden at der i Slagelse den 30.,31. august og 1. september afholdes Danmarks største grønne fagudstilling. Til formålet kan du bruge vores logo og signatur banner, du finder dem her 

Adgangskort til dig og dine kollegaer

Alle skal bære gyldige personlige adgangskort,  som vises og scannes ved indgangen. Adgangskortet skal oplyse personnavn og navn på virksomheden. Du registrer dig her Alle skal registrere sig her. Først når du har registreret dig kan du benytte det login som kommer med din billet. Under registreingen vælger du som organisatorisk niveau “udstiller”. Du kan altid vende tilbage og skrive flere på listen. Du skal blot benytte det login du modtager efter første registrering. 

Uden mad og drikke, dur udstillingen ikke!

”Vi har gjort os umage for, at I kan forudbestille mad i år og Meyers har stillet deres webshop til rådighed – vi ved godt, at den ikke er 100% skræddersyet til formålet, men vedhæftet følger en lille forklaring til, hvordan man bestiller. Vejledning til bestilling af mad på HL17

Har du brug for assistance til din bestilling kan du kontakte Meyers på 39186900

Sandwich bliver leveret gratis til jeres stand, hvis I ønsker det. Bestilling foregår via Meyers cateringwebshop Bestil din mad her

Tilkøb af telte, strøm, flag, flis mm.

Have&Landskab samarbejder med en række professionelle leverandører af alt det en udstiller kan drømme om. Det er ikke længere muligt at bestille online. Henvend jer på udstillerkontoret, så hjælper vi.

Har du spændende aktiviteter på din stand?

Vi tilbyder samtlige udstillere at profilere deres aktiviteter her på haveoglandskab.dk

Har I noget spændende, fagligt interessant og væsentligt for profileringen af den grønne branche, så lad os høre om det. Vi skriver det gerne i programmet. Programmet som du finder her 

Her kan du hente og printe de vigtigste informationer  HL17-Info

 

Har du ikke tilmeldte dig … kan du nå det endnu, vi har få pladser tilbage

2017 er Have&Landskab’s år. Vi vil som på tidligere udstillinger, arbejde hårdt for at give dig og din virksomhed den bedst mulige oplevelse på Have & Landskab.

Har du stadig svært ved at beslutte dig?

Se nærmere på besøgsstatistikken. De cirka 11000 gæster i 2015 kom fra henholdvis kommuner, boligselskaber, landskabsarkitekter, entreprenører, kirkegårdsleder, graver, maskinstationer, anlægsgartnere, idræts. og sportsanlæg, golfbaner, skoventreprenører og skovdyrkere mfl. Flere end 30 % af alle Have & Landskabs gæster er fra ledelsesniveauet.

Stand, pris og tilmelding

Standsalg og standplacering kan forhåndserserveres her, den endelige aftale og placering bekræftes af og i samarbejde med udstillingslederen. Dina Overgaard, som kan kontaktes på tlf. 53603830, 96966060 eller e-mail dina@haveoglandskab.dk 

Sektioner og moduler

Udstillingsområdet er områdeopdelt, man kan stå på Maskinmarken, på Strøget, i Parken, på Torvet, i Skoven, under Sport-, Leg og Læring, samt i Laden. Hver område er opdelt i nummererede moduler.  Alle moduler har 5 meter facade, men har forskellige dybder.

  • Maskinmarken  – 15 m dyb.
  • Strøget – 5 m dyb
  • Parken – 10 m dyb.
  • Torvet – 5 m dyb.
  • Skoven – 5 og 10 m dyb
  • Sport, Leg og Læring – 5 m dyb
Priser & produkt 

Det første modul koster 17.000 kr. og ekstramoduler koster 7.700 kr. Standlejen inkluderer uendeligt antal gæstekort og 230V strømtilslutning. Ved køb af stand til HL17 accepteres samtidig vores betingelser Læs her.