Besøg

VELKOMMEN TIL HAVE & LANDSKAB ’17

Endnu engang bliver fagudstillingen Have & Landskab afholdt på arealerne ved Jernbjerggården og Selandia CEU i Slagelse. Her har udstillingen slået rødder siden 2003 på grund af infrastrukturen og de optimale rammer.

Adresse: Jernbjerggården, C.A. Olesensvej 2, 4200 Slagelse

Åbningstiderne er:

  • Onsdag den 30. august 2017 kl. 9.00 – 16.00
  • Torsdag den 31. august 2017 kl. 9.00 – 18.00
  • Fredag den 01. september 2017 kl. 9.00 – 16.00

 

Planlæg dit besøg

I år har vi gjort det endnu lettere at orientere sig på Have & Landskab.

Standplan:

Du kan allerede nu orientere dig i standplanen og skabe et overblik over hvor dine favorit-udstillere står placeret. Her kan du se standplanen.

Parkering: 

Der vil være masser af parkeringsmuligheder, og med den nye indgang mod syd, vil din ankomst til udstillingen være overskuelig og lige til.

Overnatning: 

Hvis du har brug for overnatning under Have og Landskab ‘17, er der mange muligheder i Slagelse og omegn. Herunder har vi listet relevante links, så du kan finde den overnatning dig passer dig bedst.

VisitVestSjælland
DitSlagelse

Spisesteder: 
Hvis årets catering fra Meyers ikke behager dig, er der også mange andre muligheder for et godt måltid mad i Slagelse og omegn. Herunder har vi listet relevante links, så du kan finde den restaurant der passer dig bedst.

Spisesteder VisitVestSjælland
DitSlagelse spisesteder

 

Find nyhed

For de mange besøgende bliver det nemt at skabe sig et overblik over nyhederne på Maskinmarken.

På HL17 har udstillingens medarrangør, Maskinleverandørerne, taget initiativ til at udpege en række stjernenyheder. Her kan du læse pressemeddelelsen 

Nyhederne kategoriseres således: Firmanyhed, Danmarksnyhed og Verdensnyhed.  Disse bliver markeret med 1, 2 eller 3 lysende pærer, som vil blive markeret på kort ved indgangen og med tydelig skiltning ved standene, så det nemt overskueligt.

 

Publikumsprisen 2017 – Årets BÆNK

For første gang nogensinde vil Have & Landskab, uddele Publikumsprisen.  Prisen vil – som navnet antyder – blive tildelt på baggrund af jeres stemmer.

I år vil konkurrencen gå ud på at kåre ”Årets bænk”. Her vil valget stå mellem et bredt udvalg af bænke, som branchens spydspidser blandt Have & Landskabs udstillere af byrumsinventar har valgt at lade kæmpe om publikums gunst. Vinderbænken vil blive kåret til på udstillingens sidste dag.

De mange bænke og virksomheder som deltager, vil du finde på tre centrale placeringer. I Parken, ved Laden og på Sport & Leg. Se her deltagerne i konkurrencen om ÅretsBænk  

 

Fagligt Forum

I år på Have & landskab kan du opleve nogle af branchens mest kompetente eksperter til at sammenfatte den nyeste viden og erfaringsopsamling i en række præcise indlæg. Efter indlæggene vil der være rig mulighed for at stille spørgsmål og skabe kontakt.

Her kan du hente programmet

 

Meyers Køkken serverer

I år bliver maden ikke bare god, den bliver rigtig god. Vi har nemlig hyret Meyers Køkken til at diske op med alverdens lækre retter, lige fra en imponerende buffet til flæskestegssandwiches og rustikke hotdogs.

Bestil din mad her

Læs mere om Meyers Køkken

 

Find vej

Ankomst med bil:

Adressen er C.A. Olesensvej 2, 4200 Slagelse. Klik på google maps kortet her på siden for at blive taget direkte til rutevejledning. Ellers følg forklaringen her:

Fra motorvej E20 vælges afkørsel 40A og derefter rute 22 mod Kalundborg. I 3. rundkørsel første afkørsel til Kalundborgvej herefter til venstre ad Elmedalsvej i næste rundkørsel. Følg vejen til P-plads.  GPS- position: WGS84:55°25’16.6″N 11°20’47.8″E WGS85 decimal: 55.421271, 11.346596

Ankomst med det offentlige: 

Fra Slagelse Station går tre buslinjer i retning af Have & Landskab (Jernbjerggården)  – 430R, 903 eller 904.

  • Tag bus 430R mod Kalundborg St. og stå af ved stoppestedet Ellevej. Derefter har du cirka 1 kilometers gang mod nordøst til udstillingsområdet.
  • Tag bus 903 mod Blomstergården og stå af ved stoppestedet Ndr. Ringgade. Derefter har du cirka 1 kilometers gang mod nord til udstillingsområdet.
  • Tag bus 904 mode Slagelse st. og stå af ved stoppestedet Ndr. Ringgade. Derefter har du cirka 1 kilometers gang mod nord til udstillingsområdet.

De store veje, der leder til HL17, hedder Valbyvej eller Elmedalsvej.Kort


Følg med på facebook & Instagram
Have & Landskabs facebookprofil er et naturligt omdrejningspunkt for både gæsterne, udstillerne og udstillerne selv. Følg os derfor gerne, så er du dermed sikker på at være med, når nyheder præsenteres, konkurrencer afvikles og holdninger og fotoer deles.